Balerina e njohur, Klaudia Pepa, ka dhënë sot një këshillë për të gjitha femrat që janë ndarë dhe kanë ende kontakte me ish-partnerët.

Nëpërmjet një postimi në “Instastory”, Klaudia u thotë ndjekësve të saj femra që të bëjnë kujdes me meshkujt që nuk i duan më, por që rikthehen tek ato për të parë nëse janë të lumtura ose jo pa ta.

“Bëni kujdes me meshkujt që nuk ju duam më, por që herë pas here kthehen për t’u siguruar që ju nuk jeni të lumtura pa ta”, shkruan balerina e njohur, e cila ka shtuar edhe “approved” sikur ta kishte kaluar personalisht një gjë të tillë.

Ndërkohë kujtojmë që pas divorcit të bujshëm bujshëm me koreografin e njohur Albi Nako, Klaudia është treguar shumë e rezervuar për jetën e saj private.

Por për ke kë ta ketë vallë këtë status?