E kush mund ta harrojë imazhin e fëmijës nigerian, Hope, i cili ishte gati duke vdekur dhe u ndihmua nga humanistja daneze, Anja. Vogëlushi sot ka ndryshuar tërësisht dhe ka filluar të shkojë në shkollë.

Ndërsa Anja thotë se ai është sikur djali i saj. Një rast i tillë shumë njerëzor ka zgjuar kureshtjen tek të gjithë njerëzit dhe rrjetet sociale e patën përkahur shumë.

Ja si duket ai sot: