Kjo është pamja e fundit satelitore ku rajoni dhe vendi ynë tashmë është përfshirë nga reshjet e shiut dhe shkarkesat elektrike.

Ato kanë qënë më të përqëndruara në qarkun e Shkodrës dhe të Lezhës me rreth 100 shkarkesa elektrike në 5 minuta.

Në qytetin e Lezhës deri tani janë regjistruar 65 mm reshje shiu, ndërsa në Shkodër 30 mm, sasi kjo e regjistruar për 3 orë.