Një 22-vjeçare ruse është gjetur e vdekur në Bahrein, në mënyrë misterioze.

Lyubov Mezentseva ndodhej në një hotel me 5 yje në Bahrein, me një të dashur misterioz, të cilin e kishte njohur online në internet.

Por, udhëtimi romantik ka përfunduar në mënyrë barbare. Familjarët e saj thonë se Lyubov është shtyrë nga kati i gjashtë i dhomës së hotelit ku po qendronte, nga i dashuri i vet misterioz, të cilin nuk e njeh askush.

Sipas tyre, 22-vjeçarja nuk kishte asnjë motiv për t’u vetëvrarë dhe janë të bindur që ajo është shtyrë nga i dashuri i saj. Megjithatë autoritetet nuk kanë dalë ende në një vendim përfundimtar për arsyet e vdekjes së saj. Ngjarja e rëndë ka ndodhur më 5 qershor.