Një burrë nga Ferizaji e ka rr ahur gruan e tij duke e bërë për spital. Te i dyshuari është gjetur konfiskuar një p istoletë me pesë fi shekë.

Përmes raportit 24 orësh, Policia e Kosovës ka njoftuar se i dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48 orë.

“Është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar i cili kishte ushtruar dh unë dhe kanosë bashkëshorten e tij vi ktimën femër K/Shqiptare e cila si pasoj ka pranuar trajtim mjekësor. Te i dyshuari është gjete dhe konfiskuar një pi stoletë me pesë fi shek, ndërsa pas intervistimit me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë”, thuhet në raportin e Policisë.