Ajo falënderoi ndjekësit për ngushëllimet dhe dashurinë që i kishin dhënë, pas vd ekjes së nënës 64 vjeçare, Christine.

Më pas brunia bukuroshe postoi disa foto me bikini ngjyrë ari, ku tregoi format e saj të mrekullueshme.