Një nga aktoret që përfolët më së shumti për skandale është Linday Lohan.

Ylli amerikan, shpesh ka qenë në fokus pikërisht për shkak të gjesteve të saj dhe ab uzimit me al kool e dr ogë.

32 vjeçarja që u shfaq në rrjete sociale e mbuluar duke iu përkushtuar besimin islam, tani vjen e zhv eshur.

Ajo ka postuar së fundmi në llogarinë Instagram një fotografi ku duket krejtëisht nu do, teksa ka shkruar: Jetë e shëndetshme!