Zëdhënësja e BE për Punët e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë Maja Koçijançiç ka shkruar në Twitter për takimin e realizuar në Bruksel ndërmjet kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe Federica Mogherinit.

“Federica Mogherini përshëndet kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama pas takimiti në Bruksel, pas rekomandimit të Komisionit Europian për të hapur negociatat, duke pranuar rezultate të prekshme reformash, në veçanti me reformën e drejtësisë”, shkruan Koçijançiç.