Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Ivanka Trump, njëkohësisht edhe krahu i djathtë i Donald Trump.

Përveç peshës në politikë, Ivanka njihet dhe për bukurinë dhe për stilin plot klas e hijeshi.

Mëgjithatë, ajo ka tërhequr vëmendjen e mediave në mbarë botën për veshjen gjatë një mbledhjeje zyrtare.

Ivanka u shfaq mjaft sensuale me këmishën e bardhë dhe fustanin ngjyrë qumështi me pala, por ra në sy se vajza e presidentit të SHBA nuk kishte veshur të brendshme.

Kaq mjaftoi që në mbledhjen e Senatit për Marrëdheniet e Jashtme në Uashington, të gjithë sytë të ktheshin nga ajo.