Ai e shpëtoi gruan e tij nga mb ytja, por pastaj vd iq nga një atak në zemër. Kjo është ajo që i ndodhi një 83-vjeçari në një qytet në krahinën e Varese të Italisë. Tra gjedia ndodhi në Rimini, në banjën 78 të Bellarivës, ku çifti kishte kaluar pushimet e tyre për më shumë se 50 vjet.

Përpjekjet e padobishme për ta shpëtuar nga punonjësit e shëndetësisë kanë qenë të kota. Dy bashkëshortët e moshuar kishin hyrë në ujë për të marrë një banjë. Papritmas, gruaja rrezikoi mb ytjen pasi ajo u gjet në një vend ku thëllësia ishte e koniderueshme për të dhe e kishte të pamundur të dilte në breg.

I shoqi u përpoq menjëherë ta ndihmonte, ai e tërhoqi atë në një pikë ku uji ishte më i cekët, duke e bërë të mundur sghpëtimin e saj.

Ndërkohë që ajo që ka ndodhur i ka lënë të gjithë pa fjalë, pasi i shoqi pësoi atak kardiak duke shkaktuar kështu një shok tek bashkëshortja e tij

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP