Gjithmonë në një lidhje femrat kanë dyshime se mos partneri i tyre po i tradhton.

Këto dyshime shtohen edhe më shumë kur partneri nis të bëjë veprime që nuk i ka bërë kurrë më parë.

Por si mund ta kuptoni se ai po ju tradhton me të vërtetë dhe se nuk është thjesht një dyshim i juaji?

Të gjitha këto ua tregon gjuha e trupit e partnerit tuaj. Më poshtë po ju rendisim veprimet që e tregojnë këtë gjë.

Shenja e parë ai merret me veten shumë herë më tepër se më parë.

Shenja e dytë, nuk ju përkëdhel më, pasi keni krye marrëdhënie intime.

Shenja e tretë, ai fsheh gjithmonë pëllëmbët e duarve.

Shenja e katërt, përpiqet gjithmonë të ndërrojë temë sa herë diskutohet për tradhtinë në çifte.

Shenja e pestë dhe më e rëndësishmja, ai kurrë nuk do e lërë telefonin vend e pa vend nëse ju tradhton.

Dhe as nuk do t’ua lërë ta prekni telefonin e tij me dorë, pa qenë ai i pranishëm.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP