Një makineri që numëron para, dhe një tavolinë e mbushur me para, këto pamje shfaqeshin në një video të regjistruar me celular që ndihmuan policinë të arre stonte një bandë në Angli.

Banda në fjalë thuhet se furnizonte rrugët e Mançesterit me k okainë.

Videoja tregon Jamie Oldroyd, 29 vjeç, e cili kryesoi një grup të kr imit të organizuar që u vëzhgua nga policia gjatë një operacioni të fshehtë 14-mujor.

Ekziston një grup i dytë, i kryesuar nga Jamie Simpson, 31 vjeç, i cili u gjet duke transportuar 20 milionë paund kok ainë nga Rochester, Kent, në Warrington, Cheshire.

Sipas Manchester Evening News, policia tha se dr oga e konfiskuar nga të dyja bandat përfaqëson ngarkesën më të madhe të kapur ndonjëherë në veri të Anglisë.

Autoritet kanë publikuar edhe një video, të filmuar nga një helikopter, që tregon momentin e ndalimit të makinave të bandës në autostradë.

Policia sek uestroi 186 kg k okainë të pastër ndërsa njoftohet se 17 anëtarë të bandës janë arr estuar me nga 117 vite bu rg.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP