Një video me pamje +18 është regjistruar në klasës e shkollës “El Campo”, në Teksas.

Pamjet e fytyrës së gruas nuk janë të qarta në pamjet filmike dhe emri i saj nuk është bërë ende me dije nga autoritetet.

Në video shfaqet mësuesja sipër një karrige dhe zh vishet thuajse totalisht.

Policia e Teksasit janë ende në kërkim të informacioneve dhe provave me të cilat do të zbulojnë personin të shfaqur në pamjet filmike.

Bëhet me dije nga stafi i shkollës “El Campo”, se një mësuese zëvendësuese dyshohet të jetë personi ne video dhe do të akuzohet për ngjarjen “incident i paprecedentë”.