Policia ruse e ka bërë të qeshë shumëkend pasi që është publikuar një video nga intervenimet e saj

Në fakt, policia rreth orës gjashtë në mëngjes ka hyrë në shtëpinë e një burri, të cilin kanë shkuar për ta arrestuar. Meqë burri po flinte në çastin e hyrjes së policisë, një polic së pari e ka prekur në këmbë, deri tjetri i ka thënë më zë të ulët: “Policia, zgjohu”.

Dhe, deri sa i hutuar, burri i sapozgjuar përpiqej të kuptonte se çfarë po ndodhë, polici në civil ia tregon distinktivin dhe i ndihmon të zgjohet nga shtrati.

Natyrisht, tërë kohën ata pëshpërisnin