Armina Mevlani është tepër aktive në rrjete sociale dhe përveç fotove të saj, shpërndan edhe shumë shprehje domethënëse, që me siguri kanë lidhje dhe me vetë bloggeren.

Ajo ka ndarë një foto in time të një çifti me një mbishkrim, që me sa duket Arminës i kujton raportin e saj me Shkëlzenin.

“Disa gra janë në formën e një kitare, si kjo. Dhe ti…i ngjan një kitare gjithashtu, por një kitare të bërë nga Picaso”,- është shprehja e shpërndarë bashkëngjitur fotos nga Armina Mevlani.