Altin Çelmeta, është i talentuar në fushën e tij, dhe punon edhe si pedagog në Akademinë e Arteve.

Por i ftuar në rubrikën ‘Dance with Graciano’ në RTV Ora, ai ka treguar detaje nga puna e tij si pedagog. Ai ka treguar se flirton me studentet dhe shprehet se ndodh një gjë e vogël kalimtare. Ai shprehet se nuk ka pasur marrëdhënie seksuale me asnjë nga vajzat e shkollës por vetëm ka flirtuar me to.

Biseda:

Altin Çelmeta: E kam me qejf ti shërbej kësaj shkolle siç më shërbeu mua. Kaloj pjesën më të madhe të ditës këtu dhe jam rehat, me njerëzit shkoj shumë mirë, qoftë pjesën e administratës, qoftë me pedagogët. Jam specialist i regjisë së filmit dhe merrem me pjesën teknike. Studentet nëse kanë ndonjë pakënaqësi të vogël, drejtohen tek unë.

Graciano: Akademia ka njerëz të mëdhenj në moshë, edhe studentë. Të ndodh ty, se je edhe çun se ksi që të ngacmohesh me studentët?

Altin Çelmeta: Ndodh ndonjë gjë e vogël, kalimtare.

Graciano: Ti nuk ke pasur marrëdhënie se ksuale me ndonjë nga gocat e shkollës?

Altin Çelmeta: Jo deri në atë pikë. Kemi arritur deri tek flirti.