Avioni me të cilën udhëtonte u rrëzua, duke bërë që këngëtari i muzikës pop latine, Gabriel Diniz, 28 vjeç, të gjejë vd.ekjen menjëherë.

Lajmi u konfirmua nga menaxherët e artistit me anë të një deklarate ku thuhej,

“Me dhimbje të madhe, konfirmojmë v.dekjen e Gabriel Diniz dhe ekuipazhit të avionit”.

Bashkë me të në aksidentin e kësaj të marte, gjetën v.dekjen edhe dy persona të tjerë.

Ngjarja ndodhi pak pas koncertit që ai kishte mbajtur në Brazil në Feira de Santana.