Ambasada Amerikane ka shpërndarë në rrjetet sociale një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata që kanë fituar lotarinë.

“Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Ju duhet të keni akses në emailin tuaj. KCC do t’ju kërkojë t’i dërgoni me email kopje të dokumenteve tuaja. #PyetAnen”, thuhet në njoftim.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP