Një mësues i një gjimnazi në Illinois është filmuar duke prekur në mënyrë të papërshtatshme nxënësen e tij.

Në një video të filmuar të hënën, mësuesi Travis Holland mund të shihet duke i fërkuar shpinën vajzës dhe më pas e kap nga beli.

Raportohet se pamjet janë filmuar në një klasë të shkollës së mesme Eagerville.

Ndërkohë që vajza rrinte pranë tij, profesori e kalon dorën avash gjatë shpinës, rreth belit dhe më pas mundohet ta afrojë rreth vetes.

Menjëherë pas publikimit të videos, mësuesi është pushuar nga puna.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP