Njihet për hiret e saj të lakmuara dhe për setet e fotove të nxehta që realizon herë pas here, por edhe ndjekësit nuk i rezistojnë, aq sa bëjnë edhe komente të shthurura. Megjithatë modelja, që tashmë sfilon për markën ndërkombëtare “Guess”, kur e meritojnë, ja kthen një përgjigje.

“Oriola kur do e nxjerrim atë se.xtape që kemi bashk?”– i shkruan ndjekësi.

Por, përgjigja e Oriolës nuk lë vend më për replika…

“Kur ti të mësosh që s.eksi mund të zgjasi edhe më shumë se 10 sekonda”, – i është përgjigjur modelja.

Oriola Marashi vjen gjithmonë provokuese me setet e saj, por kur komentet janë të ekzagjeruara, modelja nuk bën tolerime.