8 vite dhe 4 fëmijë së bashku nuk ishin arsye që gruaja të mos tradhtonte burrin.

Një burrë pretendon se gruaja e tij prej 10 vitesh po e tradhtonte me disa burra. Dhe ai zbuloi të vërtetën nëpërmjet Facebook.

Seth Megow nga Valdosta, Gjeorgjia tha se martesa e tij ishte mahnitëse 8 vitet e para.

Por sjellja e saj filloi të ndryshojë dhe ishte e vështirë të komunikoje me të.

Vetëm kur gruaja harroi Facebook-un hapur në kompjuter, 33-vjeçari kuptoi se çfarë po ndodhte.

Ai zbuloi mesazhe tradhtie dhe se gruaja ishte në një lidhje prej 1 viti me dikë tjetër.

Para kësaj, Megow tha se kishin respekt dh besim tek njëri-tjetri. Seth tregoi se intimiteti i tyre fizik ishte i shëndetshëm, komunikonin dhe se kurrë nuk e gënjenin njëri-tjetrin.

Por pas tetë vitesh dhe lindjes së katër fëmijë, Stevie, Neela, Titus dhe Olive, ai zbuloi se gjithçka ishte një gënjeshtër.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP