Personat e lindur në këto shenja të horoskopit kurrë nuk do të jenë miq të sinqertë, sepse u intereson vetëm interesi personal.

Binjakët
Kurrë mos u besoni. janë të pakapshëm dhe gjithmonë i ndërrojnë miqtë. Do t’ju urrejnë për shkak të kritikës.

Virgjëresha
Janë të nxituara, të pakapshme e lakmitare, kështu që keni kujdes me ta.

Shigjetari
Njerëzit lidhen shpejt me ta sepse janë argëtues e simpatikë, por thjesht nuk janë miq të mirë sepse u intereson vetëm vetja e tyre.

Ujori
Janë jashtëzakonisht egoistë dhe nuk i shqetësojnë problemet e të tjerëve. Janë në gjendje t’ju injorojnë me javë.