Rose McGowan u kthye në qendër të vëmendjes pasi u paraqit në çmimet MTV VMA e zhve.shur.

Ajo ka zbuluar se zgjodhi të vijë në këtë paraqitje për një arsye. E gjithë veshja ishte një përgjigje ndaj sul.mit sek.sual të regjisorit, Harvey Weinstein, e ndodhur sipas saj, kohë më parë.

“Ndihesha si Russell Crowe tek filmi ‘Gladiatori’, kur del në ring dhe thotë: A nuk u argëtuat mjaftueshëm? Prandaj e vesha. Kjo ishte përgjigja ime ndaj sul.mit. Sigurisht, në atë kohë nuk kishte as ‘Twitter’ dhe as ‘Instagram’, nuk kishte mënyra të shumta shprehjeje”- ka thënë aktorja Rose McGowan.

Aktorja është një nga femrat e para që flet kundër producentit Weinstein dhe ka thënë se ajo ishte e për.dhunuar nga manjati i Hollivudit në vitin 1997. Por, thuhet se të dy arritën një marrëveshje pajtimi prej $ 100,000 që “nuk duhej interpretuar si pranim”, sipas dokumenteve ligjore. Weinstein ka kohë që e ka mohuar se ka për.dhunuar yllin e “Scream”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP