BERLIN, GERMANY - JUNE 17: In this photo illustration the app of Instagram is displayed on a smartphone on June 17, 2016 in Berlin, Germany. (Photo Illustration by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Shpesh herë rrjete sociale ndryshojnë opsione që herë priten mirë nga përdoruesit e herë jo.

Instagrami është padyshim një nga rrjetet sociale më të përdorura dhe shpesh aplikon ndryshime. Më i fundit është vendosja e “kuizeve”, i cili është pritur mjaft mirë nga ndjekësit.

Përmes këtij opsioni të ri përdoruesve parashtrojnë një pyetje me mundësi përzgjedhjeje të katër opsione përgjigjesh.

i fillim zgjidhni një foto në sfond, tërhiqni lart opsionet dhe zgjidhni opsionin ‘Quiz’.

Bëni pyetjen që dëshironi dhe më pas shtoni alternativat. Mos harroni të zgjidhni të saktën dhe më pas postojeni në Storyn tuaj.