Një vajzë 19-vjeçare me emrin Sara Sanderson, mendonte se kishte pak ditë jetë kur u diagnostikua me leuçemi të nivelit e fundit dhe doktoët i kishin dhënë vetëm pak muaj jetë.

Lajmi i vajzës tronditi miqtë e saj dhe ata grumbulluan 3,130 mijë pound nga donatorë të ndryshëm për të realizuar dëshirat e saj të fundit.

Për mrekulli vajza arriti që të mbijetonte dhe sot ajo është pothuajsë e shëruar. Sara i falenderoi të gjithë për bamirësinë e tyre dhe i ka kthyer sërish paratë te ata që ia dhuruan.

Historia prekëse e 19-vjeçares ka bërë xhiron e rrjeteve sociale dhe na kujton se gjithmonë ka shpresë edhe në situatat më të vështira…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP