Një fshat në Francë është bërë shumë i famshëm për guidat turistike, pasi aty të gjithë bëjnë jo vetëm plazh nu.do, por edhe veprimet e tjera të përditshmërisë i kryejnë pa rroba në trup.

Fshati quhet Cap’Agle, dhe arrin deri në 40 mijë turistë në vit gjatë verës.

Banorët dhe turistët këtu edhe pazaret i bëjnë të zhveshur, po kështu shkojnë edhe në bankë.

Një dhomë këtu mund të shkojë me qera deri në 200 euro nata por mund të shkojë edhe 600 euro në muajin gusht.

Këtu rregulli është që asnjë turist nuk duhet të kryejë marr.ëdhënie sek.suale në publik, pasi ndryshe gjoba është deri në 15 mijë euro.