Vizita e Musolinit në Shqipëri ka përfunduar në mënyrë komike, teksa makina e tij ka mbetur në llucë.

Ishte koha kur Shqipëria ishte pushtuar nga fashistët italiane dhe vizita e Duçes cilësohej si e një rëndësie të veçantë.

Advertisements

Fotot e marra nga faqja e Adi Darsit.

Advertisements