Studimi zbuloi se kur është fjala për tradhti, partnerët që tradhtojnë kanë më shumë gjasa që të ‘dëgjohen’ më shumë gjatë s*ksit.

Gjashtë në dhjetë femra dhe 72% e meshkujve thanë se kanë bërë më shumë zhurmë në shtrat kur kishin tradhtuar, transmeton Gazeta Express.

Rezultatet dolën nga një anketë e 1,000 njerëzve, e kryer nga ueb-faqja IllicitEncounters.com.

Gjetjet zbulojnë gjithashtu se kur është fjala për pabesi, janë gratë ato që e ngritin zërin deri në tavan të dhomës.