Në vilën e famshme të ‘Croudon Hall’ në Britaninë e Madhe sipas Daily Mail shumë persona mblidhen atje dhe kalojnë një natë plot dro.gë, alkool dhe se.ks.

Me një biletë me vlerë 80 pound për hyrje çdo i interesuar mund të bëhet pjesë e eventit që ka sjellë shumë reagime nga banorët vendas. Shumë e kanë kritikuar hotelin për këto ‘party’ dhe kërkojnë policinë vendase që të ndërhyjë.

Sipas pamjeve të publikuara në internet në hotel duken persona të zhve.shur që kërcejnë dhe pinë dhe madje lenë dhe perdet të hapura.

Sipas ligjit britanik në vende private lejohet kosnumimi i dro.gës dhe të alkoolit pa shqetësuar të tjerët dhe kjo e bën të vështirë ndërhyrjen e autoriteteve vendase.

Si i gjykoni ju këto festa…?