Një çift në Itali janë kapur mat duke kryer marrdhënie sek.suale poshtë urës ‘Ponte di Calatrava’ në Venecia. Ata janë fotografuar nga qytetarët të cilët më pas i kanë denoncuar në polici.

Kur mbërritën këta në fundit ata ishin ende gjysmë të zhveshur. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës, ndërkohe që zona në urën ‘Ponte di ‘Calatrava’ është mjaft e frekuntuar nga turistët.

Më pas u çifti u shoqërua në polici ku do të përballen me akuzën e veprimeve të turpshme në publik. Sipas mediave vendase çifti ishte italian dhe të dy nga 36 vjeç.