Ish-Miss Universi për adoleshente, Lotte van der Zee, ka ndërruar jetë në moshën 20-vjeçare pas një ataku në zemër.

Një ditë para datëlindjes së saj, Lotte van der Zee kishte pësuar një atak në zemër gjatë kohës që ishte me pushime në një resort skish në Austri. Ajo qëndroi në koma për rreth dy javë dhe më pas prindërit vendosën ta shkëputin nga aparaturat.

Advertisements

Natën para se të pësonte atakun, e reja ishte ankuar për dhimbje në gjoks teksa festonte me shoqërinë.

Advertisements