Arr.estohet shqiptari që god.iti me thi.kë bashkëshorten e tij ditën e djeshme në Korinth në Greqi. Mediat greke bëjnë me dije se shqiptari u arr.estua pas disa orëve kërkim nga policia greke.

Po ashtu, mësohet se arsyeja e cila çoi shqiptarin drejt këtij akti ka qenë xhelozia.

Mirosh Bardhi, 45 vjeç, shkoi në shtëpinë ku gruaja e tij, Anxhela Bardhi punonte në zonën e njohur si Kantare, dhe pas një kon.flikti për shkaqe xhelozie e god.iti disa herë me thi.kë.

Bashkëshortja e tij, ndodhet në spital në gjendje ko.me, ndërkohë që ende ajo nuk e ka kaluar rrezikun për jetën.

Pak ditë më parë, një tjetër ngjarje e rën.dë ndodhi në një familje shqiptare në shtetin fqinj, ku babai vr.au vajzën e tij dhe më pasi e groposi në kopështin e shtëpisë së tyre./Shqiptarja