Kjo është një video e realizuar nga xhirimet e një çifti turk, e cila ka marrë shumë klikime në internet.

Protagonistë të videos të cilët në videoklipin e tyre kanë bërë të mundur dhe mysafirët të argëtohen.

Shikoni videon për më shumë: Kërcimi magjik i kësaj vajze turke po çmend mysafirët.