Cute thinking kid girl in glasses with empty bubble looking

Dashuroji vetes një grimë të matematikës…

Një test i shpërndar nga Playbuzz i bën edhe mendjet më të mbilodhura të ndjehen shkëlqyeshëm. Vetëm 4 përqind e popullsisë mund të kryejë testin e ndërlikuar dhe të marrë shtatë nga dhjetë pyetjet e tij të habitshme saktë.

Advertisements

Ata që zgjidhin këtë quiz janë njerëz që mendojnë logjikisht, simbolikisht dhe janë në gjendje të komunikojnë lehtë  mekonceptet matematikore në mënyra krijuese dhe intuitive.