Një officer policie është shndërruar në një hero të vërtetë.
Siç duket dhe nga pamjet, një grua ka shpëtuar nga ndarja e jetës së saj falë këtij oficeri policie.
Personi në fjalë tentoi të hypë në trenin që po lëvizte, por nuk ja arriti dot. Më pas gruaja u tërhoq zvarrë nga treni, e ndërsa oficeri e shpëtoi në kohë.

Pamjet e siguruara nga kamerat e sigurisë tregojnë momentin sa të frikshëm, dhe heroik./Shqipëriaime