Një grua indoneziane që e ekspozoi shefin e saj tradhëtar është dënuar me një afat burgim gjashtëmujor.

Baiq Nuril Maknun iu dha dënimi pasi zbuloi se shefi i saj kishte një lidhje me një kolege, shkruan DailyMail.

Advertisements

36-vjeçarja ka punuar në një shkollë si administratore në ishullin e Lombokut dhe kishte refuzuar ngacmime e përsëritura të drejtorit.

Gjykimi i ashpër i gjykatës së lartë shfuqizoi një vendim të mëparshëm të gjykatës që e kishte shpallur atë të pafajshme nga thyerja e një ligji kundër përhapjes së materialit të pahijshëm./lajmifundit

Advertisements