Ups…ndodhin dhe gjëra të tilla por që s’mund t’i shpëtojnë publikut.
Gazetarja televizive italiane në TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe këtë fakt e kishte harruar krejtësisht.
Po të ishte e vetëdijshme se tavolina është e tejdukshme me siguri që shikuesve nuk do iu dhuronte skenen e pamjes së hapësirës ndërmjet këmbëve të saj.

Tridhjetëetetë vjeçarja Constanza Calabrese, tregoi më shumë se që donte, ndërsa klipi që është krijuar pak muaj më pare vetëm tani është bërë viral.

Shikoni veprimin e prezantueses së famshme italiane…