Këtë të shtunë, nesër, do të kalojnë pranë Tokës tri asteroidë.

Kjo është konfirmuar nga NASA, teksa thuhet se trupat do të kalojnë brenda një kohë relativisht të shkurtër.

Advertisements

Asteroidi i parë, i quajtur “2018 VS1”, do të kalojë të shtunën rreth orës 14:18. Raportohet se ky asteroid do të ketë përmasa 13 me 28 metra.

dyti, “2018 VR1” do të kalojë 16 minuta më pas, ndërsa i treti dhe i fundit që është parashikuar do të kalojë 3 orë më vonë.

Advertisements

Pavarësisht kësaj, NASA jep siguri në parashikimin e saj se asteroidet do të jenë në një distancë të sigurt nga Toka.