Ndërkohë që vetëm brenda Shqipërisë kemi mjaft personazhe të njohur të cilët pasi bëhen disa herë pjesë e lajmeve në portale e kanë kompleks të udhëtojnë me shërbimin e transportit publik. Por për Marc-Andre ter Stegen kjo nuk përbën aspak problem.

Portieri i Barcelonës, pothuajse gjithmonë udhëton me metronë e qytetit katalanas dhe syri i njerëzve është mësuar tashmë. Edhe pse paguhet me 100 mijë euro në javë, Ter Stegen bën një jetë normale në Barcelonë dhe jeton në lagjen Gracia, shkruan “Sport.sky”./Shqiptarja.com

Advertisements