Një termet i fuqishem ka goditur Ulqinin në territorin e Malit të Zi, dhe është ndjerë fuqishëm në gjithe qytetet e veriut te Shqiperise, kryesisht ne Shkoder dhe Malesi te madhe. Gjithashtu termeti eshte ndjere edhe ne kryeqytetin tone, Tiranë.