Kush janë Top 5 festimet e futbollistëve për këtë sezon

Përveç ndeshjeve, emocioneve apo dhe golave magjik që shënojnë, futbollistët ‘shoë-n’ e tyre e vazhdojnë edhe me festimet e tyre.

Të shumta dhe nga më të ndryshmet, me idetë nga më kreativet, janë ata çka ne kemi parë dhe shohim nëpër ndeshje.

Shumë prej tyre madje brenda një afati mjaft të shkurtër, janë kthyher në virale. Të shumtë janë personat që i imitojnë këto festime të veçanta e të ideuara nga lojtarët, duke u kthyer dhe në trend.

Po cilat janë 5 prej tyre që kanë qenë më populloret këtë sezon sipas sportskeeda?

5- Maska e Paulo Dybala (La Loya)

4- Kryqëzimi i duarve nga Kylian Mbappe

3- Sfida virale me gishtërinj e Dele Alit

2- Merrni L-në, nga Anonnie Griezmann

1- DAB-i i famshëm i Paul Pogbas/Shqipëriaime