Ndërkohë që jemi në pritje të dy sfidave të sotme, ku luajnë dy kombëtaret shqiptare, ajo e Shqipërisë si dhe e Kosovës, në pah del një statistikë mjaft interesante.

Bëhet fjalë për ekipet të cilët nuk kanë pësuar humbje në vitin 2018. E sigurisht sapo dëgjojmë këtë fjali, na vijnë në mëndje kombëtaret prestigjoze si Franca, Anglia, Brazili etj. Po në fakt kombëtaret që nuk kanë humbur janë të papritura.

Bëhet fjalë për atë të Rumanisë. E ndërsa ajo shqiptare nuk po gëzon një formë të mirë, ajo e kosovës ka totalisht një fytyrë tjetër, duke u bërë kombëtarja ‘shoqe’ e Rumanisë, pa asnjë humbje këtë vit futbollistik./Shqipëriaime

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP