Kur një grua shkurton flokët, ajo është gati ta ndryshojë jetën.
Këngëtarja e njohur, Ariana Grande e cila ka qenë mjaftë e përfolur kohëve të fundit për ngjarjet në jetën e saj, siç duket ajo tashmë ka vendosur të merret me veten.

Në një postim në rrjetin e saj social, Instagram ajo është paraqitur me flokë të shkurtra, gjë që nuk ka ndodhur më parë, pasi këngëtarja gjithmonë është identifikuar më flokët e saj tejet të gjata

Advertisements

Duket se Ariana është gati të lë pas saj jetën e vjetër me të gjitha problemet që i kanë shkaktuar palumturi dhe tani po shikon të ndryshojë gjërat.