Ky është momenti tronditës i fëmijëve i vendosen në plehun e lopës duke shpresuar për për fat të mirë .

Fëmijët janë vënë në majë të plehrave ku i kane zbukuruar me lule .

Shpresohet që fëmijëve t’u jepet shëndet i mirë dhe të mbrohen nga sëmundjet si rezultat i lutjes, lutjes apo ritit.

Në video, një varg i fëmijëve marrin pjesë në ritual; pasi fëmijët vendosen poshtë, disa fëmijë më të rritur vullnetarë të hidhen në pleh.

Mbeturinat janë të zbukuruara me lule të verdha dhe portokalli dhe pupla prej palloi nga fshatarët.

Të rriturit pastaj kërcejnë rreth muzikës duke përdorur bateri dhe shkopinj për ritual.

Festivali i Govardhan Puja është i njohur edhe si ‘Annaku’, i cili është një festival hindu që zhvillohet ditën e katërt të Diwali, gjatë së cilës adhuruesit i luten Zotit Krishna.

Govardhan Puja përkujton ditën që Zoti Krishna mundi Zotin Indra, i cili solli shira të mëdha, duke shkatërruar fusha./Shqiperia ime