Një vajzë i ka tronditur Meksikën, pasi ka v*arë pesë të rinj me gjakftohtësi të plotë dhe pa mëshirë.

Një video, e publikuar nga “Daily Mail” tregon se si vajza zbret nga motori dhe q*llon me b*eshëri p*umbash njëri pas tjetrit të rinjtë.

Advertisements

Mësohet se kjo ngjarje ka ndodhur në lagjen “Sur”. Banorët e kësaj lagjeje, kur dëgjuan të sh*ënat menjëherë thirrën Kryqin e Kuq, por pesë të rinjt kishin ndërruar jetë në vend.

Ndërkohë, që policia po punon për kapjen e vajzës.

DailyMail

Advertisements