Futbollisti i Kombëtares shqiptare Berat Gjimshiti ka qenë i ftuar së fundmi në një emision në Bergamo.

Ndër të tjera ai ka treguar se flet gjashtë gjuhë të huaja dhe ka pranuar se ka nënshtetësi serbe.

“Flas 6 gjuhë, njërën jo aq mirë. Ndoshta isha pak më mirë në gjuhët e huaja se në gjërat e tjera, se në shkollë në Zvicër kemi bërë frëngjisht dhe anglisht në klasë. Kam nënshtetësi të trefishtë, e treta është serbe. Familja ime është e lindur në një vend në Serbio që ka vetëm shqiptarë, pak e vështirë ta shpjegoj. Kemi pasaporta serbe, por jemi shqiptarë”, ka thënë futbollisti.