Blogerja e njohur, dhe e fejuara e Shkëlzen Berishës, është shumë aktive në rrjetet sociale duke ndarë me fansat e saj pjesë nga jeta e përditshme e jo vetëm.

Së fundmi ajo u ka treguar atyre se çfarë bën për të pasur një lëkurë të pastër, duke ua dëshmuar me foto

Në këto pamje Armina të fut frikën në shikim të parë, ndërsa shkruan se për një orë që e ka mbajtur këtë maskë në fytyrë dhe në kraharor, ka ndjerë tërheqja dhe pulsim të fortë të lëkurës. Duket se të kesh një imazh të kuruar, kushton dhe dhemb, por ky është pakti me bukurinë