Një burrë dhe një grua kanë thyer monotoninë që krijohet në banjë. Të dy kanë dhuruar një vallëzim fantastik pa asnjë kompleks, në një nga banjat e Kosovës.

Nën tingujt e një kënge ritmike çifti vallëzojnë dhe dikur nga mesi i këngës i thonë njëri-tjetrit që do ta shohin vetën në “youtube”.