Këngëtaret e famshme përballen shpesh me situata të pazakonta gjatë koncerteve të tyre.

Bebe Rexha ka përjetuar një moment të turpshëm në skenë kur vagina dhe të pasmet e saj filluan të djersijnë.

Atmosfera, kërcimi dhe lëvizja gjatë performancës kanë bërë që këngëtarja të djersijë në gjithë trupin.

Por e përballoi shumë mirë sepse i kërkoi ndjesë publikut dhe më pas shkoi të ndërrohej për tu kthyer sërish me performanca madhështore.