Vera, plazhet, pishinat sjellin sipas mjekëve edhe një problem për të mos u nënvlerësuar.

Quhet “conjuctivitis” apo e njohur ndryshe edhe si “Pink-eye”. Ai sipas mjekut infeksionist është një inflamacion i konjuktivës, shtresës shumë të hollë veshëse të syrit dhe pjesës që edhe shtrihet në anën e brendëshme të kapakëve të syrit.

Ja shpjegimi qe jep mjeku per kete rast: